1380 Hoedspruit
5/5
Villa
Type
Bedrooms
2 Bedrooms
Bathrooms
2 Full

Accommodation

4 Guests

Description

Villa Zazu; een fijne villa waar alles bij elkaar komt. Wil je tijdens je verblijven in rust, licht en ruimte. Tijdens alle seizoenen is het goed vertoeven. Door de vele glaspartijen wordt de buitenwereld overal in de villa naar binnen gehaald. Hierdoor hoef je niets van het wild, wat in ruime mate om de villa heen loopt, te missen.

Giraffen, impala’s, zebra’s, kudu’s en apen vormen slechts een selectie van de dieren die je vanaf het terras, vanuit de woonkamer, de slaapkamer en de badkamer kunt ‘ontmoeten’. Zij voelen zich prettig in de omgeving van de villa vanwege haar rustige ligging op het park.

Villa Zazu is met ongeveer 210 vierkante meter groot een ruime vierpersoons villa. Hier voel je je helemaal snel thuis. De ruime lichte woonkamer met warm/koude airco vormt het hart van de villa. De villa beschikt over Smart TV met airplay en chromecast, dus Netflix kijken behoort tot de mogelijkheden.

Eenheid is ook in het symmetrische ontwerp van de villa terug te zien. Aan beide zijden van de woonkamer zijn identieke slaapvleugels gecreëerd. In beide vleugels tref je naast een prachtige master bedroom, een badkamer en een separaat toilet aan. Of je ’s nu morgens de gordijnen van de slaapkamer open doet, onder de douche staat, de natuur toont zich in al haar schoonheid aan je.

In Zuid Afrika is regelmatig ‘Load shedding’ (stroomuitval). De eigenaren hebben geïnvesteerd in solar power en een battery pack waardoor u tijdens uw verblijf geen hinder ondervind van deze tijdelijke stroomuitval. Wil je tijdens je verblijf graag zoveel mogelijk buiten leven? Geniet dan van het uitzicht op de dit prachtige estate terwijl je ontspant op een van de ligbedden op het 150 vierkante meter grote zonneterras. Zoek je liever de schaduw op? Ook dit is mogelijk onder de overkapping van 50 vierkante meter. Hier tref je een heerlijke loungeset en een ruime eettafel aan. In het verwarmde zwembad is het zowel in de Afrikaanse zomer als winter heerlijk vertoeven. Maak je Afrikaanse beleving helemaal compleet door ’s avonds het eten te bereiden op de aanwezige braai. Stook daarna het vuur op in de boma en kruip lekker dicht tegen elkaar aan terwijl jullie genieten van de geuren, kleuren en geluiden van de natuur en je eigen gemaakte kampvuur. Fiets gerust over het veilige estate, de fietsen staan voor u klaar. Boek uw fantastische verblijf bij ons en u zult bij aankomst geheel ontzorgt ontvangen worden.

Details

Guests: 4
Beds: 4
Bathrooms: 2
Check in after: 14.00 Hr
Type:Villa
Size: SqFt

Facilities

Wi-Fi
Heated Pool
Airco
Heating
Solar Power
Bathroom En Suite
Mountain View
Gated Community
Washer and dryer
Braai
Boma

Terms & Rules

Timings
Check In
After 14:00
Check Out
11:00
Cancel / Prepayment
Cancellation and prepayment policies vary by type of option. Please enter the dates of your stay and read the reservation conditions for the required room.
No Age Limit

There are no age restrictions for arrival

Pets

Pets are NOT allowed.

Similar Villas

3 Bedrooms
3 Baths
6 Guests
€ 571.00
5/5
4 Bedrooms
4 Baths
8 Guests
€ 795.00
5/5
4 Bedrooms
4 Baths
8 Guests
€ 714.00
5/5

Get in contact with us

Naam*
Adres*
E-mail*
Phone number*
Interested in*

Your property here?

Your name*
adress*
your adress
Your email*
Your message*

Send Message to Seller​

Your name*
Your email*
Your message*

Select language