Khaje Ndlovu
5/5
ZAR 10.900.000

Living area

300 m²

Plot size

1307 m²

PArking

4 car(s)

Bedrooms

4

Baths

4

Year build

Description

Welkom in deze betoverende woning aan de idyllische oevers van de droge rivierbedding, gelegen in het exclusieve Khaya Ndlovu privéwildreservaat. Bij het betreden van het houten pad naar de ingang voel je de grandeur van deze woning al. Stap binnen via de indrukwekkende voordeur en laat je verwelkomen door de uitnodigende woonkamer.

Met 4 weelderige ensuite slaapkamers, elk met een eigen patio en buiten douche, biedt deze ruime woning een oase van comfort. De open entertainmentruimte omvat een eetkamer, lounge met gezellige gas openhaarden en een moderne keuken. Ontspan op twee patio’s – één met uitzicht op de rivierbedding en de ander met uitzicht op de bush, inclusief een open boma braai-ruimte. Een ingebouwde braai en een verleidelijk zwembad completeren het buitenleven. De keuken, ontworpen voor fijnproevers, vervult elke culinaire droom. Een serene, ontspannen sfeer omarmt je in dit thuis weg van huis.

Extra voorzieningen zijn onder meer een aparte tv-kamer, een stijlvolle studie met 2 werkstations, een praktische bijkeuken met ruime voorraadkast, een gastentoilet, een garage met extra werk- en opslagruimte, 3 carports geschikt voor een safari-voertuig, plus een back-up zonne-energiesysteem. De weelderige master bedroom biedt adembenemend uitzicht op de rivier, een royale inloopkast en luxe badkamer. Voor gezinnen is er een gastenkamer naast de tv-lounge.

De andere twee gastenkamers zijn afgezonderd gelegen aan de andere zijde van de woning, elk met een eigen privé patio.

Khaya Ndlovu, op slechts 2,5 km buiten Hoedspruit, is een exclusief privéwildreservaat met slechts 35 percelen op een uitgestrekt terrein van 1.307 hectare ongerepte natuur. Hier leven bewoners te midden van majestueuze leeuwen, luipaarden, olifanten, cheeta’s en nog veel meer. Het reservaat wordt zorgvuldig beheerd als aandeelblok, waarbij eigenaren niet alleen hun eigen huis bezitten, maar ook mede-eigenaar zijn van het hele reservaat.

Gelegen aan de schilderachtige oevers van de Sandspruit-rivier, bieden de meeste percelen adembenemende uitzichten op de omringende natuur. Het reservaat is grotendeels bewaard gebleven als wildernisgebied, waardoor bewoners kunnen genieten van maximale privacy en rust. Deze woning wordt gekenmerkt door een indrukwekkende Jackalberry-boom bij de master bedroom.

Ontdek een uitgebreid netwerk van goed onderhouden wegen, die ongeveer 45 kilometer aan wildroutes omvatten, met nieuwe paden toegevoegd voor nog meer avontuur. Met drie prachtige dammen, waaronder de schilderachtige Hippo Dam, is elke dag gevuld met mogelijkheden voor ontspanning en observatie van de wilde dieren die het gebied bewonen.

Ervaar de harmonie tussen luxe wonen en ongerepte natuur, waar elke dag een nieuw avontuur biedt. Kom en beleef het zelf in deze unieke woning!

Facilities

Wi-Fi
Airco
Gated community
Washer and dryer
Garden
Car port
Solar power
Bathroom en suite
River Side
Free parking
rosey
Property Manager CEHoedspruit
South Africa
Languages
English
Socials:

Similar Villas

ZAR
375 Living area
10000 Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
140 Living area
800 Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
700 Living area
4500 Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
260 Living area
8000 Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
370 Living area
730 Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
187 Living area
187 Plot size
Bedroom(s)
5/5

Get in contact with us

Naam*
Adres*
E-mail*
Telefoonnummer*
Interesse in*

Your property here?

Your name*
adress*
your adress
Your email*
Your message*

Send Message to Seller​

Your name*
Your email*
Your message*