5/5
ZAR 7.950.000

Living area

516 m²

Plot size

1785 m²

PArking

2 car(s)

Bedrooms

4

Baths

4

Year build

Description

Leef je beste leven in het Laagveld met deze villa in mediterrane / Toscaanse stijl van 600 m².

Dicht bij de prestigieuze Uplands Private School en winkelvoorzieningen, kunt u nog steeds genieten van de voordelen van de stad White River, terwijl u ook geniet van een rustige en veilige levensstijl op een van de exclusieve landgoederen aan de rand. Er zijn 19 huizen, die allemaal 1 ha groot zijn, evenals klein wild zoals springbokken en duikers die vrij rondlopen.

De oprit leidt u naar de achterkant van de woning, waar uw parkeerplaats weggestopt en uit het zicht is. Er is een dubbele geautomatiseerde garage en er is veel ruimte voor bezoekers om te parkeren.

Wanneer u door de voordeur loopt, wordt u begroet door een huis dat modern en open is, met een ruime woonkamer en eetkamer. De keuken is perfect voor de entertainer waar je voorin een storm kunt opdienen en de nasleep in de bijkeuken achterin kunt laten.

De patio is de plek waar je moet zijn, vooral ‘s avonds als je naar een caleidoscoop van kleuren kijkt als de zonsondergang over de glooiende heuvels van het laagveld. Er is een groot zwembad met uitzicht op de enorme tuin – laat de kinderen naar hartenlust spelen en laat de huisdieren vrij rondlopen. Dit is een echte manier om het leven op de langzame baan en weg van de ratrace te ervaren.

Er zijn 4 slaapkamers – allemaal ruim met ensuite badkamers, evenals een studeerkamer / kantoor voor degenen die vanuit huis willen werken. Twee slaapkamers bevinden zich comfortabel aan de ene kant van het huis, terwijl de enorme logeerkamer zich aan de andere kant bevindt, waar ook een aparte ingang is – bezoekende vrienden en familie kunnen met een gerust hart blijven!

Als u de wonderen van een ‘Slowveld’-levensstijl wilt ervaren en deze wilt delen met uw gezin, dan is dit het huis voor u.

White River (Witrivier) is een klein vakantie- en boerendorp net ten noorden van Nelspruit in Mpumalanga.

De boerderijen in de White River-regio van Mpumalanga produceren tropisch fruit, groenten, bloemen en hout.

De schilderachtige stad White River, met zijn drie irrigatiedammen en een aantal bossen, is een van de meest populaire vakantiebestemmingen voor toeristen en de stad White River heeft een welverdiende reputatie opgebouwd vanwege zijn kunst en ambachten.

White River ligt ook op slechts een halfuur rijden van de Numbi Gate van het Kruger National Park en ligt op de weg naar zowel de Blyde River Canyon als Gods Window – 2 van SA’s belangrijkste toeristische attracties. Het is ook op korte afstand van de grenspost naar Mozambique, die slechts 95 km verderop ligt.

Met zijn subtropische klimaat blijft White River het hele jaar door gematigd en de overvloed aan tropische planten, bomen en fruitboomgaarden die bloeien, maken van White River een aangenaam ontspannen plek om te verblijven.

Facilities

Airco
Gated community
Garden
Bathroom en suite
Property Manager CELowveld
South Africa
Languages
English
Socials:

Similar Villas

ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5

Get in contact with us

Naam*
Adres*
E-mail*
Phone number*
Interested in*

Your property here?

Your name*
adress*
your adress
Your email*
Your message*

Send Message to Seller​

Your name*
Your email*
Your message*

Select language