Hoedspruit
5/5
ZAR 17.000.000

Living area

515 m²

Plot size

5754 m²

PArking

1 car(s)

Bedrooms

4

Baths

4

Year build

2017

Description

Dit prachtige huis ligt in het exclusieve Zandspruit Bush and Aero Estate en is volledig gemeubileerd, gedecoreerd en uitgerust. U hoeft alleen maar aan te komen en uw kleding uit te pakken.

De villa bestaat uit 4 slaapkamers en 3,5 badkamers. Het hoofdhuis heeft 2 slaapkamers met eigen badkamer. De hoofdslaapkamer heeft een gashaard, inloopkast, studeerkamer en en-suite badkamer met buitendouche. De tweede gastenkamer is gelegen aan de andere kant van het huis met een en-suite badkamer en buitendouche. Er is ook een apart gastentoilet. Gastenkamer 3 & 4 hebben een aparte buiteningang en delen de derde badkamer.

De grote design keuken is voorzien van state of the art inbouwapparatuur en heeft een separaat doorgeefluik en koffiestation plus een bijkeuken. Vermaken is gemakkelijk met de open keuken naar de open eetkamer naar de formele lounge en het overdekte terras. Hier vind je de ingebouwde braai, een bar en sprankelend zwembad. Vanaf het pooldeck leidt de loopbrug naar twee rivierdekken, een met een boma-open haard en de andere met een slaapbank.

Er is een aparte bibliotheek, tv-kamer, fitnessruimte met airconditioning, dubbele garage, 2 carports, personeelsverblijf en berging.

Het huis beschikt ook over een speciaal ultramodern beveiligingssysteem, baviaanbestendig muggengaas en een trainingszwemstraal in het zwembad.

Dit prachtige huis is volledig gemeubileerd en uitgerust.

Facilities

Wi-Fi
Heated Pool
Airco
Heating
Gated community
Washer and dryer
Garden
Bathroom en suite
Mountain view
River Side
Free parking
Rob Severin
Property Manager Century21HDS
South Africa
Languages
English
Socials:

Similar Villas

ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5

Get in contact with us

Naam*
Adres*
E-mail*
Phone number*
Interested in*

Your property here?

Your name*
adress*
your adress
Your email*
Your message*

Send Message to Seller​

Your name*
Your email*
Your message*

Select language