5/5
ZAR 49.000.000

Living area

1400 m²

Plot size

6240 m²

PArking

1 car(s)

Bedrooms

6

Baths

7

Year build

Description

Modern Wonen in een Ultra-Luxe Huis uit de Kaapse Periode in Bishopscourt
Dit uitgestrekte ultra-elegante huis met 6 slaapkamers – met 7 badkamers, garage voor 6 voertuigen, een grote studeerkamer of kantoor aan huis, 3 gastensuites en 3 personeelsaccommodaties – bevindt zich in een uitgestrekte, onberispelijk aangelegde tuin van 6240 m² met gevestigde bomen , waterpartijen, koivijvers, een tennisbaan, een groot zwembad en een prachtig berglandschap.

Onlangs gerenoveerd tot nauwgezette normen om het up-to-date te brengen met eigentijdse designelementen, geniet het uitgestrekte puntgevelhuis van aantrekkelijke originele historische kenmerken uit een vervlogen tijdperk; zoals de hoge, sierlijke geperste plafonds, kroonluchters, overal houten vloeren, een indrukwekkende trap die naar de bovenste verdieping leidt en grote teakhouten ramen met uitzicht op de tuin en de bergen. Het huis is perfect gepositioneerd om de hoeveelheid licht die de kamers overspoelt te maximaliseren, en geniet van een uitstekende stroom met uitgebreide open entertainment- en woonruimtes, en een naadloze binnen- en buitenlevensstijl. Een groot terras met vrij uitzicht op de tuin en de bergen nodigt u uit om de uren door te brengen in een rustige omgeving.

Zoals je mag verwachten van een woning met zo’n grandeur, beschikt Fairseat over een prachtige ruime keuken, badkamers voorzien van luxe sanitair en alle moderne gemakken en toebehoren die horen bij een luxe modern leven. Andere opvallende kenmerken van dit prachtige huis op zijn benijdenswaardige locatie zijn een wijnkelder met temperatuurregeling, een squashbaan, een fitnessruimte, een sauna, een stoombad en een jacuzzi.

Aanvullende aanbiedingen omvatten een alarmsysteem, CCTV-camera’s, schrikdraad, elektrische balken, een wachthuisje, boorgat, put met off-grid water, generator en een kas.

Bishopscourt in het kort
Rustend op de hellingen van de Tafelberg in de voorname Constantia-vallei, valt de buitenwijk Bishopscourt op als een juweel met eeuwenoude gigantische eiken langs de straten. Dit ongerepte gebied is de thuisbasis van een aantal buitenlandse ambassades, wat geen verrassing is, aangezien veel belangrijke diplomaten en beroemdheden deze exclusieve setting tot hun thuis hebben gemaakt.

Woningen in Bishopscourt bestaan grotendeels uit herenhuizen van meerdere miljoenen Rand, die de bewoners allemaal veiligheid en een hoog niveau van privacy bieden. Met zijn Village Residents Association die de harmonie en natuurlijke pracht van deze buitenwijk handhaaft, heeft Bishopscourt zijn reputatie als gebied van het hoogste kaliber behouden.

Attracties in deze buitenwijk variëren van winkelmogelijkheden tot charmante eetgelegenheden, maar het best bewaarde geheim in Bishopscourt is het Boschenheuvel Arboretum en de Liesbeek Parkway Green Corridor. Een prachtige natuurlijke omgeving waar je ontspannen kunt wandelen langs het kabbelende beekje van de Liesbeek.

Facilities

Wi-Fi
Heated Pool
Airco
Heating
Gated community
Washer and dryer
Garden
Car port
Bathroom en suite
Mountain view
Free parking
Foto L4Y
Property Manager VTmakelaars
Netherlands
Languages
Nederlands, English
Socials:

Similar Villas

ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5

Get in contact with us

Naam*
Adres*
E-mail*
Phone number*
Interested in*

Your property here?

Your name*
adress*
your adress
Your email*
Your message*

Send Message to Seller​

Your name*
Your email*
Your message*

Select language