Seapoint
5/5
ZAR 10.995.000

Living area

135 m²

Plot size

135 m²

PArking

2 car(s)

Bedrooms

2

Baths

2

Year build

Description

Gelegen in een van de meest gewilde blokken in Sea Point, heeft dit prachtige appartement van 135 m² een unieke afwerking en een overvloed aan leefruimte, waardoor dit de perfecte keuze is voor alle kopers van luxe huizen. De hoogste kwaliteit afwerkingen met houten vloeren in de woonruimtes en tapijten in de slaapkamers zorgen ervoor dat het warme, huiselijke gevoel tot zijn recht komt. Het appartement is klaar voor alle vier de seizoenen en heeft een geïntegreerd airconditioningsysteem dat comfort van wereldklasse biedt.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door de prachtige keuken met hoogwaardige afwerking inclusief SMEG-apparatuur. Er is een aanzienlijke hoeveelheid pakruimte in de keuken, evenals een aangrenzende bijkeuken met aansluitingen voor een wasmachine en een vaatwasser. De eetkamer grenst aan de open keuken en beschikt over een groot raam met uitzicht op Lion’s Head en de Tafelberg.

De grote open lounge en eetkamer beschikken over schuifdeuren om het geweldige uitzicht op de Atlantische kust te maximaliseren. Deze grote schuifdeuren zorgen voor een naadloze overgang van de ruime woonkamer naar het uitgestrekte balkon dat doorloopt aan de voorzijde, waardoor toegang mogelijk is vanuit de hoofdslaapkamer en de woonkamer. Het balkon, dat uitkijkt over de prachtige gemeenschappelijke tuin, geeft de mogelijkheid tot indoor-outdoor entertainment.

De slaapkamers zijn ontworpen om zoveel mogelijk natuurlijk licht op te vangen, terwijl dit in evenwicht wordt gebracht met alleen het beste interieurontwerp. De hoofdslaapkamer is wat je zou verwachten van een project van dit kaliber en heeft een complete en-suite badkamer met hoogwaardige afwerking, waaronder een vrijstaand bad, douche, toilet en dubbele wastafel. Allemaal ontworpen om te kunnen genieten van luxe leven op zijn best. De tweede slaapkamer zet het thema voort en heeft een vergelijkbare uitstraling als de hoofdslaapkamer. De gastenbadkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel en is afgewerkt met alleen de beste Duravit-afwerkingen, zoals het geval is bij de hoofdbadkamer.

Een extra bonus en groot voordeel zijn de generatoren die tijdens alle stroomuitval blijven werken, wat betekent dat het afschakelen van de belasting nooit een probleem zal zijn!

Blokvoorzieningen omvatten ook:

• Hoogwaardig fitnesscentrum

• Zwembad voor baantjes

• Plonsbad

• Bibliotheek

• Conciërge

• Gemeenschappelijke tuinen

• Dierenpark

• Buitenspeeltuin voor kinderen

• 24 uur per dag bemande beveiliging

• Bewakingscamera’s

De kenmerken en voordelen van het appartement worden verder aangevuld door het moderne ontwerp, het uitzicht en de ideale locatie, op slechts een steenworp afstand van de beroemde Promenade, met snelle toegang tot het CBD en de iconische Waterfront, en dicht bij de rijke collectie van Sea Points luxe restaurants, hippe bars en stijlvolle cafés.

Facilities

Wi-Fi
Heated Pool
Airco
Heating
Gated community
Bathroom en suite
Mountain view
Free parking
Foto L4Y
Property Manager Lodge for You
Johan de Boer
Netherlands
Languages
Netherlands
Socials:

Similar Villas

ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5

Get in contact with us

Naam*
Adres*
E-mail*
Phone number*
Interested in*

Your property here?

Your name*
adress*
your adress
Your email*
Your message*

Send Message to Seller​

Your name*
Your email*
Your message*

Select language