5/5
ZAR 6.000.000

Living area

160 m²

Plot size

3653 m²

PArking

3 car(s)

Bedrooms

4

Baths

3

Year build

Description

N’tsiri Nature Reserve is een Big Five-reservaat voor privégebruik waar wilde dieren vrij rondlopen over de niet-omheinde grenzen met het Kruger National Park, Klaserie & Timbavati Private Nature Reserves – in totaal een niet-omheind wildernisgebied van meer dan 2 miljoen hectare. Het is de thuisbasis van natuurlijke bewegingen van het wild, prachtige laagveldbomen en een overvloed aan vogels. Het lidmaatschap is beperkt tot 65 huizen om ervoor te zorgen dat N’tsiri een werkelijk unieke en rustige bushveld-ontsnapping blijft.

Dit huis ligt dicht bij de droge rivierbedding. Het bestaat uit 4 slaapkamers en 2,5 badkamers. Boven vindt u de hoofdslaapkamer met een en-suite badkamer bestaande uit een ligbad, douche, toilet en wastafel. Er is nog een slaapkamer en een gastentoilet. Het grote overdekte terras op de bovenverdieping is ideaal voor die hete zomermiddagen en zelfs om uit te slapen tijdens zomeravonden.

Beneden zijn twee slaapkamers met elk een buitendouche. Er is nog een badkamer met toilet, douche en wastafel. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en heeft een aparte bijkeuken en berging. De woonkamer komt uit op een patio, een boma braai en een tuinhuisje.

Er is een rietgedekte carport met twee bergingen en een zonnestelsel om de verlichting en ventilatoren van stroom te voorzien. De geisers, koelkasten en de oven werken op gas. Basismeubilair is bij de verkoop inbegrepen en de unit heeft een traverse op N’tsheli. Dit huis heeft een enorm potentieel en is de ideale gelegenheid om uw plaats in N’tsiri veilig te stellen. De eenheid heeft een 25% traverse partner, wat betekent dat de nieuwe eigenaar 75% van de aandelen zal bezitten, maar 100% gebruik van het huis zal hebben.

N’tsiri heeft een totaal van 3 651Ha traverse waar eigenaren vrij zijn om hun eigen gamedrives te doen in open game-viewers, dag of nacht. Gemeenschappelijke voorzieningen op het reservaat zijn onder meer een slaaphut met braai- en badkamerfaciliteiten, schuilplaatsen met uitzicht op waterpoelen en een centraal zwembad met een prachtig uitzicht op de vlaktes beneden, een lapa- en braaigebied. N’tsiri heeft een ervaren managementteam met ondersteunend personeel om voor uw eigendommen te zorgen en uw game-voertuig in goede staat te houden. N’tsiri is de ultieme vakantiebestemming in het hart van Greater Kruger!

Facilities

Gated community
Garden
Car port
Bathroom en suite
Free parking
Rob Severin
Property Manager Century21HDS
South Africa
Languages
English
Socials:

Similar Villas

ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5

Get in contact with us

Naam*
Adres*
E-mail*
Phone number*
Interested in*

Your property here?

Your name*
adress*
your adress
Your email*
Your message*

Send Message to Seller​

Your name*
Your email*
Your message*

Select language