Stellenbosch
5/5
ZAR 19.995.999

Living area

1180 m²

Plot size

2300000 m²

PArking

4 car(s)

Bedrooms

1

Baths

1

Year build

Description

Je eigen stukje paradijs in Stellenbosch. Een kleine boerderij van 2,3 ha met eindeloos uitzicht over de wijnlanden en de bergen van Stellenbosch. Op slechts een steenworp afstand van de stad, de universiteit, scholen, wijnboerderijen en luchthaven van Kaapstad.

Het goed ontworpen landhuis straalt een klassieke stijl uit met zijn zacht contrasterende rode bakstenen bogen binnen en buiten. Het huis heeft ruime woon- en amusementsruimtes en een ruim privékantoor.

U komt binnen in een dubbele entree met op maat gemaakte trap. De entree is versierd met kristallen kroonluchters aan beide zijden en nodigt uit tot alle ruimtes van het huis. Dit landhuis is creatief ontworpen er ontbreekt niets aan comfort en zal bij de veeleisende koper in de smaak vallen.

Met vijf woonkamers heeft u veel ruimte en zijn ontworpen om een binnen- en buitenstroom naar de tuin en zwembad te optimaliseren. Morso-open haarden, een pizza-oven, braai binnenshuis, donsaanstekers, kristallen kroonluchters en enorme ramen. Dit alles wordt gecombineerd met stijlvolle en zorgvuldig geselecteerde meubels en accessoires. De keuken is goed uitgerust en functioneel met zorgvuldig geselecteerde details met gemakkelijke toegang tot de eet- en woonruimtes. De keuken heeft veel inbouwkasten, werkbladen en een bijkeuken. Tevens is er een aparte wasruimte met en-suite badkamer.

Boven is een ruime pyjamalounge met een open haard die leidt naar de vier slaapkamers met een dubbel volume. Alle slaapkamers hebben een volledige en-suite badkamer en moderne kasten. In de master bedroom is een inloopkleedruimte met dubbel volume en een badkamer. Grenzend aan de hoofdslaapkamer is een geschakeld privé dubbel volume kantoor met prachtig uitzicht op de tuin en de omliggende bergen.

Prive en verscholen in de tuin liggen twee luxe vakantiehuizen met prachtig uitzicht. Deze huisjes kunnen worden gebruikt als inkomensgenererende faciliteiten als extra gastenverblijf of als thuiskantoor.

Er is voldoende ruimte en water voor paddocks en stallen om een paar paarden te houden of zelfs voor intensieve teelt van groenten of bloemen.

Facilities

Wi-Fi
Heated Pool
Airco
Heating
Gated community
Washer and dryer
Garden
Bathroom en suite
Mountain view
Free parking
Foto L4Y
Property Manager Lodge for You
Johan de Boer
Netherlands
Languages
Netherlands
Socials:

Similar Villas

ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5

Get in contact with us

Naam*
Adres*
E-mail*
Phone number*
Interested in*

Your property here?

Your name*
adress*
your adress
Your email*
Your message*

Send Message to Seller​

Your name*
Your email*
Your message*

Select language