Mafunyane
5/5
ZAR 15.000.000

Living area

1065 m²

Plot size

10000 m²

PArking

4 car(s)

Bedrooms

4

Baths

4

Year build

Description

Zeer exclusief, zeer modern bushhuis, met uitzicht op een seizoensgebonden rivierbedding, gelegen in Big 5 en met 8.000 ha doorkruising in het Hoedspruit-laagveld. Het wordt gemeubileerd verkocht en inclusief een Land Cruiser-spelviewer. De verkoop is btw-plichtig, maar kan worden verkocht als een lopende nultarieftransactie als de koper een btw-registerbedrijf of -trust heeft. Prachtig uitzicht over de droge rivierbedding, bergen en bushveld maken dit tot een bijzonder object.

De woonkamer heeft grote glazen schuifdeuren die uitkomen op het grote terras. Dit zorgt voor veel lichtinval en laat het adembenemende uitzicht over de seizoensgebonden rivierbedding en rivierbomen zien. Aan de westkant van de woonkamer is een formele eetkamer en een buiteneethoek. De keuken heeft Iceberg Easy Quartz-werkbladen, Smeg gasoven, bijkeuken en voorraadkast. Aan de westkant bevindt zich een bar die uitkomt in de richting van het overstroomde zwembad. Een grote vuurplaats en een Boma Braai-gebied komen uit op de patio en kijken ook uit over de rivierbedding.

Er zijn in totaal vier en-suite slaapkamers. De westelijke slaapkamers zijn groter en hebben elk een eigen patio. De kamers hebben een grote kast aan de achterkant van de kamer, een wandhoofdeinde, met leeslampjes en er is een barkoelkast. De badkamers hebben een ligbad, douche en dubbele wastafel, met een apart toilet en deur. Unidirectioneel glas zorgt voor privacy en uitzicht naar buiten. De twee oostelijke kamers kijken uit op het bushveld met bad en douche met uitzicht op de bush, dubbele wastafels en apart toilet.

Alle slaapkamers zijn verbonden met looppaden en/of terrassen naar het hoofdgebouw en het entertainmentgedeelte. Er is een grote glazen voordeur met een watervalelement. Naast het woongedeelte bevinden zich twee toiletten.
Er is een Porte Cochere, een personeelswoning met twee slaapkamers, een keuken en wassingen, twee opslagruimten en vier carports.
De bouw is gemaakt met hoogwaardige materialen en toekomstig onderhoud zal laag zijn. Het dak is Harvey tegel, geïsoleerd met hoge plafonds. Grote metalen balken en aluminium ramen en kozijnen. Het terras is van Zuid-Amerikaans hardhout.
Het terrein is 10.000 m2 in volle eigendom en bevat tevens een veertiende aandeel van de houdstermaatschappij van 1663 ha binnen de 8.000 ha reserve

Facilities

Wi-Fi
Airco
Gated community
Washer and dryer
Garden
Car port
Bathroom en suite
River Side
Free parking
Rob Severin
Property Manager Century21HDS
South Africa
Languages
English
Socials:

Similar Villas

ZAR
375 Living area
10000 Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
300 Living area
1307 Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
140 Living area
800 Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
700 Living area
4500 Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
260 Living area
8000 Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
370 Living area
730 Plot size
Bedroom(s)
5/5

Get in contact with us

Naam*
Adres*
E-mail*
Telefoonnummer*
Interesse in*

Your property here?

Your name*
adress*
your adress
Your email*
Your message*

Send Message to Seller​

Your name*
Your email*
Your message*