Marloth
5/5
ZAR 3.500.000

Living area

376 m²

Plot size

1500 m²

PArking

5 car(s)

Bedrooms

3

Baths

4

Year build

Description

Laten we de veeleisende koper vermaken met deze voortreffelijke aanwinst.

Dit prachtige exemplaar wordt niet alleen volledig gemeubileerd geleverd, maar wordt ook als volgt geleverd met back-upstroom en back-upwater:
*Voeding geleverd door een kW hybride zonnestelsel met vier batterijen van 3,5 kW. Deze worden opgeladen door zeven 380W zonnepanelen.
*Een noodwatervoorziening van 1500L voorzien van een automatische pomp.
*2 x grijswatertanks, respectievelijk 950L en 1000L
Nu we de formaliteiten achter de rug hebben, zal ik proberen u een beeld te geven van deze “Crème de la Crème”.
Van entree naar eetkamer geflankeerd door de Kaapse keuken aan de linkerkant en deze loopt door naar de zonovergoten woonkamer aan de rechterkant. De leeshoek bevindt zich aan de andere kant van de inkomhal met uitzicht op deze prachtige binnenzaak. Een complete gastenbadkamer (douche, wastafel, toilet) is gunstig gelegen op dit niveau.
Een extra grote glazen deur komt uit op het woongedeelte beneden, bestaande uit de overdekte patio, het kinderzwembad en de braai boma met zitgelegenheid die uitzicht biedt op de naburige panhandletribune in het park en de buurman die ook voor het oprapen ligt, bovendien tegen extra kosten. Meer details over de stands worden besproken tijdens de exclusieve bezichtiging met de schrijver hiervan of een van onze Chas Everitt Property Professionals.
Nu, terug naar dit perfect grote huis.
De trap leidt naar drie slaapkamers met eigen badkamer. Allen voorzien van ingebouwde kasten. De master en-suite is een romantische setting, uitgerust met het bad op pootjes, wastafel en toilet. De twee overige slaapkamers hebben een douche, wastafel en toilet. Kattenladder leidt naar een kruipruimte voor opslag.
Dan, aan het einde van de doorgang, opent een deur naar een volledig 2e uitgaansgebied. Aan de linkerkant maak je kennis met de ingerichte bar, gekleed in een donker hout. Ik kan me alleen maar voorstellen dat de verhalen uit die barkrukken worden geboren. De pooltafel is leuk om de gasten te vermaken op de te warme of regenachtige dagen. Deze ruimte wordt ook gedeeld door de ingebouwde braai, het eetgedeelte en de kitchenette. Het opklapbare spa-bad bubbelt aan het uiteinde met uitzicht op de hoge bomen en de ligstoelen op het dek kijken uit op de watervijver beneden.
Ten slotte biedt deze woning een enkele garage en carport. De garage heeft voldoende kastruimte voor opslag en leidt via een enkele zijdeur naar de woning.

Facilities

Hot Tub
Gated community
Washer and dryer
Garden
Solar power
Bathroom en suite
Free parking
Property Manager CELowveld
South Africa
Languages
English
Socials:

Similar Villas

ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5

Get in contact with us

Naam*
Adres*
E-mail*
Phone number*
Interested in*

Your property here?

Your name*
adress*
your adress
Your email*
Your message*

Send Message to Seller​

Your name*
Your email*
Your message*

Select language