5/5
ZAR 4.900.000

Living area

500 m²

Plot size

2542 m²

PArking

3 car(s)

Bedrooms

5

Baths

5

Year build

Description

Wat een geweldig bushhuis in het Lissitaba-natuurreservaat, dat je 2542 ha prachtige Afrikaanse bush biedt. Een extra bonus is dat de Olifantsrivier door het reservaat loopt. Er is geen gevaarlijk spel, dus dit geeft je de mogelijkheid om in de bush te wandelen of productieve gamedrives te maken op de vele drives die aanwezig zijn.

Dit huis met 5 slaapkamers ligt gescheiden van de andere huizen in het reservaat voor extra privacy.
Dit is de ideale, betaalbare woning voor vrienden om te delen of voor een groot gezin. Dit wordt volledig gemeubileerd verkocht, dus u hoeft alleen maar het gezin mee te nemen en te genieten van een bushvakantie!
Het hoofdhuis heeft een hoofdslaapkamer en een woonkamer. Airconditioners door het hele huis. Het belangrijkste kenmerk van het huis is het ongelooflijke uitzicht op de bergen en de grote buitenwoonruimte met een uitnodigend zwembad, een groot terras met een overdekte loungeruimte en een braai- en eethoek.
De hoofdslaapkamer heeft een binnen- en buitenbadkamer.

De woonkamer heeft een inpandig zit- en eetgedeelte, een keuken en ontbijthoek en een bijkeuken. Deze woning is onberispelijk onderhouden met oog voor detail.
Een gastenverblijf geeft uw gast extra privacy, omdat het dichtbij het hoofdgebouw ligt.
Dit omvat 4 ruime slaapkamers met ingebouwde kasten en airconditioners in elke slaapkamer en ook heeft elke kamer een eigen badkamer. Er is een patio beneden en een buitendouche in een schattige tuin. De patio op de bovenverdieping biedt een geweldig uitzicht op de bergen. Je kunt hier zitten en een kopje koffie drinken en luisteren naar de dieren in het wild rondom het huis.
Andere kenmerken zijn onder meer een enkele garage, berging/werkplaats en carport plus nog een dubbele carport, back-upgenerator, waterontharder en waterback-upsysteem.

Dit prachtige pand wordt volledig gemeubileerd verkocht en bevat een gamedrive-voertuig zonder vergunning.
Lissitaba is gemakkelijk te bereiken vanuit Joburg of waar dan ook vanuit Limpopo. Hoedspruit is uw belangrijkste stad om te winkelen en we hebben alle voorzieningen die u nodig heeft, waaronder uitstekende restaurants.

Facilities

Heated Pool
Gated community
Garden
Mountain view
Free parking
Foto L4Y
Property Manager Lodge for You
Johan de Boer
Netherlands
Languages
Netherlands
Socials:

Similar Villas

ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5
ZAR
Living area
Plot size
Bedroom(s)
5/5

Get in contact with us

Naam*
Adres*
E-mail*
Phone number*
Interested in*

Your property here?

Your name*
adress*
your adress
Your email*
Your message*

Send Message to Seller​

Your name*
Your email*
Your message*

Select language